Euroinvestor indgår stærkt partnerskab i Frankrig

20.Maj 2009 at 13:20:43 CET
"Vi ser et stort potentiale i det franske marked, som med omkring 35 mio. internetbrugere er næsten ti gange så stort som det danske marked. Antallet af brugere er i stadig vækst og vi ser partnerskabet med Free som en af de absolut stærkeste alliancer for at udbrede kendskabet til Euroinvestor i Frankrig. Vi er i dag blandt de førende investorportaler på nettet i Skandinavien. Vores mål er med tiden at opnå samme status i en række europæiske lande, herunder Frankrig", siger CEO Jens Alminde.
 
Euroinvestor ser partnerskabet som et vigtigt strategisk led i ambitionen om at øge væksten internationalt via lokale partnerskaber. Free har i dag 16.9 mio. brugere besøg om måneden og er i Frankrig kun overgået af portaler som Google, Microsoft og Orange.
 
Free har valgt Euroinvestor som partner til sin satsning på investorområdet, idet en del af deres strategi er at anvende innovative løsninger. Euroinvestor portalen er simpel at bruge, pålidelig og åben. Styrken af communities og networking iblandt brugerne anses for at være af betydelig værdi i forhold til andre portaler, som blot bringer nyheder og kurser.
 
Som en del af partnerskabet skal Free i fremtiden markedsføre og sende brugere til www.euroinvestor.fr . Free linker allerede i dag fra www.portail.free.fr  under menupunktet "Finances" til den nye fælles finanskanal og vil i de kommende måneder begynde markedsføringen af www.euroinvestor.fr.
 
Den nye portal www.euroinvestor.fr er 100 pct. ejet af Euroinvestor.
 
Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Italien, Spanien, England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge og Danmark. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal. Boliga driver portaler i Sverige, Norge og Danmark.
 
Om Free
Free er med ca. 16,9 mio. brugere Frankrigs fjerde største internetportal kun overgået af portaler som Google, Microsoft og Orange. Free er et datterselskab til Iliad S.A., som er blandt Frankrigs største telekommunikationsselskaber og noteret på Euronext Paris.