Euroinvestor køber 51 pct. af nystartet rejseportal

03.Juni 2009 at 09:15:15 CET
Rejseportalen  vil primært fokusere på den danske charterbranche, og vil gennem bl.a. søgning, statistikker, community og rejseinformation give rejselystne danskere det fulde overblik over mulighederne indenfor chartermarkedet. En dansk version af rejseportalen ventes at gå i luften i juni 2009, men rejseportalen er opbygget med internationalisering for øje, sådan at portalen let kan overføres til Euroinvestors øvrige portaler i Sverige, Norge, England, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.
 
"Investeringen sker som led i Euroinvestors strategi om, løbende at investere i nye lovende internetprojekter med en god idé, et bæredygtigt forretningskoncept samt ikke mindst et stærkt og dygtigt iværksætterteam bagved. Kombinationen af dette og Euroinvestors stærke position på nettet, erfaring og ekspertise i at drive og udvikle internet portaler, er det som gør en afgørende forskel på om et projekt bliver en succes eller en fiasko", siger CEO Jens Alminde.
 
Euroinvestor har tidligere med stor succes investeret i boligportalen Boliga, som Euroinvestor i dag ejer 50,1 pct. af. Boliga har i dag mere end 500.000 brugere hver måned.
 
"Vores investering i Boliga har formet sig særdeles positivt.  Boliga har på kort tid udviklet sig fra at være et lovende iværksætterprojekt til at være Skandinaviens førende uafhængige boligportal og en internet tjeneste i absolut international topklasse.", siger CEO Jens Alminde.
 
"Vi håber, at kunne gentage succesen med den nye rejseportal og ønske samtidigt at sende et signal om, at vi konstant er på udkig efter nye interessante internet projekter som vi kan investere aktivt i", afslutter CEO Jens Alminde.
 
Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Italien, Spanien, England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge og Danmark. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal. Boliga driver portaler i Sverige, Norge og Danmark.