Euroinvestor køber 51 pct. af nystartet pensionsportal

26.Juni 2009 at 07:50:00 CET
Pensionsmarkedet er i dag uoverskueligt for mange. Reglerne ændres løbende og det kan være svært at gennemskue den effekt, som de løbende ændringer har på egne pensionsudbetalinger.
 
"Rigtig mange danskere sparer massivt op til deres pension, gennem pensionsordninger i pensionsselskaber og pengeinstitutter. Med den seneste ændring i pensionsbeskatningsloven er der igen skabt debat om pensionerne, og hvor disse skal investeres. Så behovet for et uvildigt medie omkring pensionsforhold har aldrig været større end nu - derfor lancerer vi denne pensionsportal", udtaler CEO Jens Alminde.
 
Pensionsportalen vil gennem bl.a. artikler, beregningsværktøjer, statistikker og community skabe gennemsigtighed og overblik på pensionsmarkedet.
 
Investeringen sker som led i Euroinvestors strategi om, løbende at investere i nye interessante internetprojekter der rammer vores eksisterende målgruppe, med en god idé, et holdbart forretningskoncept samt et dygtigt iværksætterteam bagved. Euroinvestor har tidligere investeret i boligportalen Boliga samt en nystartet dansk rejseportal.
 
 
Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Italien, Spanien, England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge og Danmark. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal. Boliga driver portaler i Sverige, Norge og Danmark.