Massiv interesse for at se salgspriser

14.Januar 2010 at 09:09:42 CET

Den frie adgang til boligpriser betød trafikrekord på Boliga.dk

Boliga slog alle rekorder i sin treårige levetid, da salgspriserne blev givet fri i går. Den frie adgang til faktiske salgspriser, på alle boliger i Danmark betyder, at alle nu kan tjekke hvad nabohuset, eller boliger på ens vej eller område, rent faktisk blev solgt til.

Hele 180.000 gange klikkede en bruger ind for at kigge tjekke priser ud på landets veje og stræder, og det er fire gange så meget som på en normal dag.

Den massive interesse fik da også en overgang sitet til at gå kortvarigt ned.

-Vi har aldrig oplevet noget lignende, fortæller Boliga-direktør Ricco Zuschlag.
- Det er fuldstændigt overvældende, men måske ikke så overraskende. Da vi første gang åbnede for adgangen i oktober, havde vi også et massivt indryk af interesserede danskere - dog ikke noget, der ligner de her besøgstal, siger han. 

Cirka en tredjedel af trafikken kom fra Danmarks fire største byer, København, Århus, Odense og Aalborg, mens resten var pænt fordelt over det øvrige Danmark.

Desuden havde nyheden spredt sig ud til danskere i mere fjerne egne af verden, idet Boliga registrerede besøgende fra 131 lande rundt om på kloden.

Se selv salgspriserne her: http://www.boliga.dk/salg.aspx

Mediekontakt

Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62

Om Euroinvestor

Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Italien, Spanien, England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge og Danmark. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Om Boliga

Boliga driver boligportaler i Danmark, Sverige og Norge og er med 500.000 månedlige brugere Skandinaviens førende uafhængige boligportal. På portalen kan brugerne få et komplet overblik over boligmarkedet samt løbende følge med i prisudviklingen på boligmarkedet samt liggetider m.m.