Euroinvestor indgår stærkt partnerskab i Norge

01.Marts 2010 at 11:08:45 CET

Euroinvestor, der er en af Skandinaviens førende investorportaler, har indgået partnerskab med Nettavisen.no og Na24.no, der med mere end 1 mio. ugentlige læsere, er blandt Norges største nyhedsportaler. I fremtiden skal Euroinvestor udvikle og drive investorportalen www.euroinvestor.no som en integreret del af Nettavisen's og Na24's internet univers.

"Vi ser store muligheder i en partnermodel på det norske marked, og vi ser samarbejdet med Nettavisen.no og Na24.no som den absolut stærkeste alliance til succes i Norge", siger CEO Jens Alminde.

Nettavisen.no og Na24.no læses ugentligt af mere end 1 mio. læsere og fokuserer primært på nyheder, privatøkonomi og erhverv. Som en del af partnermodellen skal Nettavisen.no og Na24.no markedsføre og sende læsere videre til den nye fælles investorportal www.euroinvestor.no. Over de nærmeste måneder vil integrationen og markedsføringen af www.euroinvestor.no blive intensiveret markant.

"Partnerskabet betyder, at Euroinvestor kan udbygge sin position som Skandinaviens førende investorportal, og jeg ser partnerskabet som en vigtig del i vores internationale strategi om, at øge væksten gennem lokale mediepartnerskaber", siger CEO Jens Alminde.  

- Vi er alltid ute etter å inngå partnerskap med høykvalitetstjenester som kan tilfredsstille store behov hos våre lesere innenfor utvalgte segmenter, sier direktør for forrretningsutvikling i Mediehuset Nettavisen Pål Nisja-Wilhelmsen, og fortsætter "Euroinvestor leverer en unik tjeneste med sitt fokus på flere land og sine avanserte løsninger både for investorer og andre aksjeinteresserte. Verken nasjonalt eller internasjonalt har vi sett en bedre tjeneste med fokus på både innhold og brukervennlighet."

Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, +45 40 92 00 62.

Mediehuset Nettavisen, Pål Nisja-Wilhelmsen, Direktør forretningsudvikling, paal.nisja@nettavisen.no, +47 920 13 809.

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal..

Om Mediehuset Nettavisen
Nettavisen.no er Norges største rene netavis med næsten 300.000 daglige læsere og 1 mio. ugentlige læsere. Nettavisen's fokusområder er nyheder, privatøkonomi og sport. Nettavisen læses primært af mænd 30-50 år med høj uddannelse og indtægt.

Om Na24

Na.24 er blandt Norges største erhvervsmedier og har et tæt samarbejde med Nettavisen. NA24s hovedfokus ligger på erhvervs, børs og økonominyheder. Na24.no har omkring 100.000 daglige læsere.