Boliga.dk er nu Danmarks største boligsite

05.Marts 2010 at 08:00:00 CET

Boliga.dk, som er 50 pct. ejet af Euroinvestor.com A/S, kan nu kalde sig for Danmarks største boligsite.

De officielle trafiktal for januar måned, der udkom i går, viser, at Boliga.dk målt på unikke antal besøgende distancerer samtlige andre boligsites på nettet.

Førerpositionen skal ses på trods af, at Boliga.dk via boligannoncerne sender en stor del af trafikken videre til ejendomsmæglernes hjemmesider, der dermed lukrerer på sitets massive fremgang.

Boliga-direktør Ricco Zuschlag er da også overrasket over, at boligsøgemaskinen efter blot tre års levetid har taget førertrøjen på markedet.

Udvikler services til brugerne
- Det kommer lidt bag på mig, men det er noget, vi er utrolig stolte af. Vi er blevet Danmarks største site, fordi vi hele tiden udvikler os i den retning, brugerne ønsker. Vi har gjort det til en dyd at lytte til de danskere, der bruger os, og udvikle de services, de har bedt om, siger Ricco Zuschlag.

Særligt offentliggørelsen af de faktiske salgspriser har haft stor betydning for fremgangen, fortæller han.

- Vi var de første, der gratis viste salgspriser fra 1992 og frem, og det er også den service, der har været størst efterspørgsel på, siger Ricco Zuschlag, som mener, at Boliga.dk har vist vejen for markedet for boligsites.

Først med prishistorik
- Vi har lavet standarden for, hvad man skal kunne se på et boligsite, blandt andet liggetider og prishistorikker. De fandtes ikke, før Boliga.dk offentliggjorde dem, og i dag har branchens egen hjemmeside og de store mæglerkæder selv valgt at vise dem, siger han.

Positionen som Danmarks største boligsøgemaskine er opnået efter lidt over tre år på markedet.

"Boliga.dk har cementeret sin position som danskernes fortrukne portal, når de ønsker et fuldstændigt overblik over boligmarkedet og prisudviklingen på huse og lejligheder m.v.  Vi glæder os over, at Boliga på så kort tid har formået at distancere samtlige konkurrenter på området", udtaler Euroinvestor CEO Jens Alminde.

Trafiktal i januar for Danmarks største boligsites (målt i unikke brugere)* 

1. Boliga.dk: 379.047
2. Edc.dk: 303.326
3. Home.dk: 302.360
4. Boligsiden.dk: 261.370

*Tallene stammer fra analysevirksomheden Gemius, der foretager den officielle måling af internettrafikken for FDIM.

Mediekontakt
Boliga.dk, Ricco Zuschlag, direktør, tlf.: 20 23 72 46
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, tlf.: 40 92 00 62


Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Italien, Spanien, England, Holland, Frankrig, Sverige, Norge og Danmark. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga.dk, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.


Om Boliga
Boliga driver boligportaler i Danmark, Sverige og Norge og er Skandinaviens førende uafhængige boligportal. På portalen kan brugerne få et komplet overblik over boligmarkedet samt løbende følge med i prisudviklingen på boligmarkedet samt liggetider m.m.