Euroinvestor og Saxo Bank lancerer ny fælles aktiehandelsplatform, EuroTrader

15.Marts 2010 at 08:00:00 CET

Ved at kombinere information, analyseværktøjer, communities og risikostyring med brugervenlighed og innovation kan Euroinvestor og Saxo Bank nu tilbyde sine kunder og brugere en ny unik aktiehandelsplatform, EuroTrader.

Saxo Bank er kendt for sin handelsplatform, SaxoTrader, og den nye aktieplatform, EuroTrader, der er en udvidelse af den eksisterende, tilbyder i endnu højere grad den almindelige investor de handels- og analyseredskaber, som hidtil kun har været tilgængelige for professionelle investorer. Vi tror vores nye platform og kombinationen af de forskellige services, vi stiller til rådighed, vil revolutionere den måde, der handles aktier på.

Aktieplatformen er blevet udviklet i det forløbne år. Målet har været at få platformen til at fungere på en effektiv og intuitiv måde for alle.  Den nye platform tager højde for, at mange investorer har mistet tilliden til deres rådgivere under finanskrisen. Platformen giver brugerne mulighed for selv at tage stilling ved at orientere sig i markedet gennem let tilgængelig information, data og grafer.

Derudover er indhold fra Danmarks største investorportal, Euroinvestor, som Saxo Bank blev medejer af sidste år, integreret i platformen, for også på den måde at tilbyde uvildig rådgivning fra andre kilder.

Euroinvestor og Saxo Bank ser frem til at præsentere den nye fælles aktiehandelsplatform og essensen af vores fremtidige samarbejde.

Lanceringen foregår på Philip Heymans Allé 15 i Tuborg Havn mandag den 22. marts kl. 10.30.

Program for lanceringen den 22. marts:

10:00-10:30Velkomst med let morgenanretning.
10:30-12:00Kim Fournais, stifter og adm. direktør i Saxo Bank, byder velkommen sammen med Søren Alminde, stifter og hovedaktionærer i Euroinvestor. Derefter vil Saxo Banks aktiechef Jeff Saul præsentere den nye aktieplatform.
12:00-13:00Reception med champagne, buffet og underholdning.



Mediekontakt
Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO, ja@euroinvestor.com, 40 92 00 62.

Saxo Bank A/S, Kasper Elbjørn, Kommunikationsdirektør, press@saxobank.com, 39 77 43 00.


Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler.  Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Om Saxo Bank
Saxo Bank har specialiseret sig i online handel og investering, som sætter bankens kunder i stand til at handle med valuta, CFD'er, aktier, futures, optioner og andre derivater. Banken tilbyder desuden porteføljeforvaltning via SaxoWebTrader og SaxoTrader, en af markedets førende online handelsplatforme. SaxoTrader er tilgængelig direkte via Saxo Bank eller en af bankens globale partnere. Saxo Bank har flere end 120 White Label-partnere og tusindvis af kunder i over 180 lande. Saxo Bank ejer ca. 39 pct. af Euroinvestor.com A/S