Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Euroinvestor.com A/S

11.Juni 2010 at 10:30:46 CET

Indkaldelse

til ekstraordinær generalforsamling i Euroinvestor.com A/S - CVR 25078780

Torsdag den 5. juli 2010, kl. 13.00- 13,30. på adressen Øster Allé 42, 5, 2100  København Ø.

I henhold til vedtægternes § 4 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Euroinvestor.com A/S

Dagsorden for den ekstraordinære generalforsamling er:

1. Valg af dirigent.
2. Forslag til ny revisor hos Euroinvestor.
3. Eventuelt.


Ad 1:

Bestyrelsen foreslår, at Carsten N. Bach udpeges som dirigent for den ekstraordinære generalforsamling. 


Ad 2:

Bestyrelsen stiller forslag om valg af ny revisor. Bestyrelsen foreslår KPMG som selskabets fremadrettede revisor.

Skiftet af revisor skyldes, at Euroinvestors internationale vækst stiller krav til selskabets revisor om, at kunne assistere og revidere i flere forskellige geografier, hvilket Euroinvestors nuværende revisor ikke er i stand til.


Ad 3:

Der foreligger ingen forslag under dette punkt.

Adgang til generalforsamlingen har enhver aktionær, der har løst adgangskort senest 5 dage før generalforsamlingens afholdelse.
Adgangskort kan løses via selskabets hjemmeside www.euroinvestor.dk/investor i aktionærportalen, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller 3. mand kan afgives. Adgang til aktionærportalen sker ved brug af depotnummer og internetkode som kan fås ved at kontakte Euroinvestor. Vi opfordrer Dem til at gemme disse oplysninger, så De altid kan få adgang til vores aktionærportal.
Dagsordenen, de fuldstændige forslag, der skal fremsættes for den ekstraordinære generalforsamling er i de sidste 8 dage før generalforsamlingens afholdelse fremlagt på selskabets kontor til eftersyn for aktionærerne. Dagsorden og de fuldstændige forslag er desuden fremsendt til alle noterede aktionærer som er registreret med E-mail adresse.


Aktiekapital, stemmeret og kontoførende pengeinstitut

Selskabets aktiekapital udgør kr. 18.316.956 fordelt på aktier a' kr. 1,00. Hvert aktiebeløb på kr. 1,00 giver én stemme på selskabets generalforsamling.


Bemærk:

Euroinvestor.com A/S kommunikerer alene pr. e-mail til sine aktionærer.  Ønsker De fremover at modtage indkaldelse til generalforsamlinger, skal vi derfor bede Dem oplyse Deres e-mail adresse til aktionærportalen på www.euroinvestor.dk/investor.


På vegne af
EUROINVESTOR.COM A/S

Jens Alminde
CEO