Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Euroinvestor den 5. juli 2010.

05.Juli 2010 at 15:00:52 CET

Den 5. juli 2010, afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Euroinvestor A/S, CVR-nr 25 07 87 80 (selskabet) på adressen Øster Allé 42,5, 2100 København Ø.

  1. Valg af dirigent.
  2. Forslag til ny revisor hos Euroinvestor.
  3. Eventuelt.

             

Ad 1:

Til dirigent havde bestyrelsen udpeget Carsten N. Bach, der konstaterede at 50,1 % af aktiekapitalen var repræsenteret og med den repræsenterede aktiekapitals samtykke, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i enhver henseende med henblik på den foreliggende dagsorden.

Ad 2:

Det blev besluttet, at KPMG skal være selskabets revisor fremover. Årsagen til skiftet skyldes, at Euroinvestor har krav om assistance og revision i forskellige geografier. Skiftet skal være med til at sikre, at Euroinvestor altid har adgang til den optimale rådgivning, hvilket vores nuværende revisor ikke er i stand til.

Ad 3:

Der forelå ingen forslag under dette punkt.

Generalforsamlingen bemyndigede herefter Carsten N. Bach til i relevant omfang at lade det vedtagne registrere og til at foretage sådanne redaktionelle ændringer i dette protokollat, som Erhvervs- og selskabsstyrelsen måtte forlange som betingelse for registrering.
Som dirigent: Carsten N. Bach

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Jens Alminde
JA@euroinvestor.com