Euroinvestor og Dansk Aktionærforening lancerer fælles pensionsportal

20.Oktober 2010 at 09:00:00 CET

I dag åbner en helt ny pensionsportal på InvestorPension.dk. Portalen er udviklet til Dansk Aktionærforenings 15.000 medlemmer i samarbejde med Euroinvestor.

Euroinvestor og Dansk Aktionærforening har i dag afsløret en ny fælles pensionsportal - InvestorPension.dk - der samler nyheder, regler, data og værktøjer, som skal hjælpe foreningens medlemmer og andre med at få overblik over deres pension i tide.

"Vi har udviklet en pensionsportal med gode råd og ny viden om blandt andet pension, opsparing, aktier, obligationer, renter, testamente, fuldmagter og ægtepagter. Og med tiden forventer vi at kunne udbygge samarbejdet til endnu flere pensionsrelaterede services og tjenester til Dansk Aktionærforenings medlemmer," forklarer Kenneth Bach-Nielsen, direktør i EuroinvestorPension.dk.

InvestorPension.dk giver for eksempel jordnære forklaringer på mange af de bureaukratiske regler og begreber, som pensionsselskabernes breve. Man kan også få det fulde overblik over, hvilke renter hvert enkelt pensionsselskab har givet i de senest 14 år. Og en række små pensions-beregnere hjælper brugerne til at regne på deres muligheder - ikke mindst får medlemmer af Dansk Aktionærforening fri adgang til værktøjet LifePlanner, der giver et samlet billede af, hvordan ens pension vil se ud med de nuværende forudsætninger. Værktøjet har tidligere været forbeholdt revisorer, men er nu videreudviklet til en mere brugervenlig version for foreningens medlemmer.

Overblik i et kaotisk marked
"Pensioner og pensionsordninger er et snørklet virvar af regler, gebyrer, fagsnak og fodslæbende udbydere, der fortsætter med at skovle penge ind, så længe deres kunder ikke forstår en brik af produktet. Men det kan blive utroligt dyrt blot at lade stå til," konstaterer Jens Møller Nielsen, der er chefredaktør for Dansk Aktionærforenings medier.

"Derfor er det afgørende, at vi gennem for eksempel InvestorPension.dk når ud til så mange som muligt med information og redskaber, som sætter danskerne i stand til at tage kontrol over deres pension," siger Jens Møller Nielsen, der netop i dag også udgiver en stor særudgave af medlemsmagasinet Aktionæren med fokus på pension.

"Vi glæder os til at hjælpe Dansk Aktionærforening med at skabe gennemsigtighed og overblik på pensionsmarkedet for deres mere end en 15.000 medlemmer som samtidigt udgør en yderst attraktiv målgruppe for Euroinvestors øvrige tjenester og services," udtaler Euroinvestors CEO, Jens Alminde.

Stor interesse for nyt pensionskursus
Igennem efteråret fortsætter også Dansk Aktionærforenings nye pensionskursus, som på én aften gennemgår de vigtigste principper, som man skal have styr på. Da foreningen lancerede kurset i foråret, blev det hurtigt overtegnet, og derfor er foreningen nu i fuld gang med en ny sæson af kurser i hele landet, ligesom flere pensionskurser er på tegnebrættet.


Pressekontakter
Dansk Aktionærforening, Jens Møller Nielsen, chefredaktør:
jmn@shareholders.dk, (+45) 26 85 98 00

Euroinvestor.com A/S, Jens Alminde, CEO:
ja@euroinvestor.com, (+45) 40 92 00 62.

Euroinvestorpension.dk, Kenneth Bach-Nielsen, direktør:
kbn@euroinvestorpension.dk, (+45) 28 92 68 18

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,1 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Om Dansk Aktionærforening
Dansk Aktionærforening er en non-profit forbrugerorganisation, der støtter aktionærer og pensionsopsparere gennem information, uddannelse, rabataftaler, lobbyarbejde og meget mere.