Ny administrerende direktør i Euroinvestor.com A/S

25.Maj 2011 at 15:00:00 CET

Euroinvestor.com A/S
Fondsbørsmeddelelse nr. 21 den 25. maj 2011

Euroinvestor.com A/S' bestyrelse har på et bestyrelsesmøde i dag besluttet at styrke selskabets ledelse ved at ansætte en ny administrerende direktør for Euroinvestor.com A/S


Styrkelse af ledelsen i Euroinvestor.com A/S

Euroinvestor's bestyrelse har på et bestyrelsesmøde i dag besluttet at styrke selskabets ledelse ved at ansætte Jeff Saul som ny administrerende direktør for Euroinvestor.com A/S. Jeff Saul vil tiltræde stillingen den 15. juni 2011.

Jeff Saul har siden februar 2009 været aktiechef i Saxo Bank A/S og har siden marts 2009 siddet i bestyrelsen for Euroinvestor.com A/S og han har derfor et indgående kendskab til både Euroinvestor og Saxo Bank. Han har bl.a. været ansvarlig for Saxo Banks investering i Euroinvestor.com A/S samt for udviklingen af Saxo Banks nyligt lancerede stærkt forbedrede aktiehandels- og analyseplatform og udviklingen af "MSN Trader powered by Saxo Bank" i samarbejde med Microsoft. Jeff Saul har været i den finansielle sektor siden 1986 med fokus på aktier, heraf syv år i London.

Bestyrelsen forventer, at ansættelsen af Jeff Saul vil styrke Selskabets internationale strategi om at opbygge et globalt investornetværk, samt øge mulighederne for at udbrede EuroInvestors aktiviteter på globalt plan, såvel gennem partnerskaber som gennem selvstændige etableringer.

Det er målet, at positionen som markedsledende investorportal i Danmark skal fastholdes og udbygges. Det vil ske gennem et stærkt samarbejde med brugerne, hvor driftssikkerhed og udvikling af nye produkter, værktøjer og serviceydelser er i højsædet.

Det er Bestyrelsens opfattelse, at et tættere samarbejde med Saxo Bank om gennemførelse af en international vækststrategi og hastigere produktudvikling vil øge sandsynligheden for en succesfuld gennemførelse heraf betydeligt. Baggrunden er, at EuroInvestor i denne proces vil drage fordel af Saxo Banks erfaringer med en international vækststrategi, samt drage fordel af Saxo Banks internationale platform, hvor de giver kunder mulighed for at handle aktier m.v. på 23 børser i verden og betjener kunder i mere end 160 lande.

Nuværende administrerende direktør Jens Alminde fortsætter sin ansættelse i Selskabet, hvor han vil fokusere på fortsat udvikling af den danske forretning, herunder Selskabets 50.2 % ejede datterselskab Boliga A/S.

Selskabet vil en af de nærmeste dage indkalde til ekstraordinær generalforsamling, på baggrund af anmodning herom fra selskabets nye hovedaktionær Saxo Bank. Saxo Bank vil i den forbindelse indstille nye kandidater til styrkelse af Selskabets bestyrelse.

Saxo Bank meddelte den 4. april, at de havde øget deres ejerandel i Euroinvestor fra godt 40% til godt 69% og de har derfor fremsat et pligtmæssigt købstilbud på kurs 15 på den resterende del af aktiekapitalen i Euroinvestor.com A/S. Købstilbuddet udløber den 30. Maj 2011. Der henvises til tilbudsdokument af 2. maj for flere detaljer om købstilbuddet samt Saxo Banks hensigter med Euroinvestor.com A/S.

Bestyrelsesformand Søren Alminde udtaler; "Jeg ser ansættelsen af Jeff Saul som det helt rigtige i forhold til at styrke implementationen af Selskabets internationale strategi. Der er betydelige mulige synergieffekter i samarbejdet mellem Selskabet og Saxo Bank på globalt plan og med Jeff Saul som ny CEO, forventer vi at kunne maksimere og accelerere samarbejdet og Selskabets generelle vækst betydeligt til gavn for alle aktionærer. At vi har været i stand til at tiltrække Saxo Banks nuværende globale aktiechef vidner om, at Saxo Bank mener det alvorligt når de siger, at de vil gøre Euroinvestor.com til en globalt førende investorportal. Som stiftere af Euroinvestor har dette altid været en fælles drøm for min bror og jeg  og det er derfor, at vi fortsat tilsammen ejer 22% af Selskabet og fortsat vil være at finde som en del af Team Euroinvestor".

Ny administrende direktør Jeff Saul udtaler; "Jeg glæder mig meget til at indtage rollen som administrerende direktør i Euroinvestor.com A/S, idet jeg ser betydelige globale vækstmuligheder for selskabet. Jeg har i mit nuværende job hos Saxo Bank kontakt med flere andre medieselskaber og finansielle virksomheder i verden, idet dette jo er Saxo Banks forretningsmodel. Dette netværk og denne forretningsmodel forventer jeg, at Euroinvestor.com kan drage stor fordel af.".


For yderligere information
Euroinvestor.com A/S, Søren Alminde, Bestyrelsesformand, sa@euroinvestor.com, (+45) 26 37 27 70

Ny administrende direktør, Jeff Saul (+45) 20 20 10 32

Om Euroinvestor
Euroinvestor er blandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,2 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.