GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT EUROINVESTOR.COM

17.Juni 2011 at 14:14:53 CET

Euroinvestor.com A/S
Fondsbørsmeddelelse nr. 25 den 17. juni 2011

EuroInvestor.com A/S
CVR nr. 25078780
("Selskabet")

Generalforsamlingsprotokollat
 
Fredag den 17. juni 2011 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Selskabet på adressen Philip
Heymans Allé 15, 2900 Hellerup.
Dagsordenen var følgende:

1. Valg af dirigent.
2. Valg til Selskabets bestyrelse.
3. Ændring af Selskabets vedtægter.
Ad dagsordenens pkt. 1:
Selskabets bestyrelse havde, i henhold til Selskabets vedtægter, forud for generalforsamlingen udpeget
advokat Mads Ilum til dirigent for generalforsamlingen.
Dirigenten oplyste, at 14.951.536 aktier og stemmer, svarende til 81,6% af Selskabets aktiekapital (beregnet på baggrund af aktiekapitalen pr. registreringsdatoen) var lovligt repræsenteret på generalforsamlingen.
Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og dermed lovlig og beslutningsdygtig i henhold til Selskabets vedtægter og selskabsloven.
Ad dagsordenens pkt. 2:
Dirigenten oplyste, at Jeff Saul tiltrådte som administrerende direktør i Selskabet den 15. juni 2011, og at Jeff Saul i forlængelse heraf udtrådte af bestyrelsen på generalforsamlingen.

Aktionæren Saxo Bank A/S stillede forslag om valg af Stig Pastwa, Bjørn Krog Andersen og Rasmus Hagstad Lund til Selskabets bestyrelse.

Dirigenten henledte generalforsamlingens opmærksomhed på de opstillede personers ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder i henhold til selskabsloven § 120, stk. 3, 1. pkt.

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen består herefter af Søren Alminde, Jens Alminde, Stig Pastwa, Bjørn Krog Andersen og Rasmus Hagstad Lund.

I forlængelse af generalforsamlingen har bestyrelsen oplyst dirigenten, at Stig Pastwa er valgt til formand for bestyrelsen.
Ad dagsordenens pkt. 3:
Bestyrelsen havde stillet forslag om, at punkt 6.1. i Selskabets vedtægter blev ændret til:

"En kapitalejer er berettiget til at deltage i generalforsamlingen, hvis kapitalejerens ejerforhold er noteret i selskabets ejerbog, eller selskabet har modtaget meddelelse om ejerforholdet med henblik på indførelse i ejerbogen, mindst en uge før generalforsamlingen. En kapitalejers deltagelse i generalforsamlingen er i øvrigt betinget af, at kapitalejeren er i besiddelse af et gyldigt adgangskort til generalforsamlingen. Kapitalejeren kan få udstedt et adgangskort ved henvendelse til selskabet herom senest tre dage før generalforsamlingens afholdelse

En kapitalejer er berettiget til at deltage i generalforsamlingen alene eller med rådgiver eller ved fuldmægtig, såfremt fuldmægtigen fremviser en skriftlig og dateret fuldmagt."

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Selskabets reviderede vedtægter er tilgængelige på Selskabets hjemmeside: www.euroinvestor.dk/investor.
- 0 -
Generalforsamlingen bemyndigede dirigenten til at anmelde det besluttede til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt foretage de ændringer i eller tilføjelser til nærværende protokollat, selskabets vedtægter og/eller anmeldelsen til Styrelsen, som Styrelsen måtte kræve for at registrere de vedtagne beslutninger.
- 0 -
Der var ikke yderligere forslag til behandling på generalforsamlingen.
Generalforsamlingen blev hævet.
17. juni 2011, som dirigent:

____________________________

Advokat Mads Ilum