Ekstraordinær generalforsamling hos Euroinvestor.com

26.Juli 2011 at 18:53:07 CET

Euroinvestor.com A/S
Fondsbørsmeddelelse nr. 28 -  2010/11 

EuroInvestor.com A/S
CVR nr. 25078780
("Selskabet")

Generalforsamlingsprotokollat

Tirsdag den 26. juli 2011 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Selskabet på Selskabets adresse Philip Heymans Allé 5, 5., 2900 Hellerup.

Dagsordenen var følgende:

1.   Ændring af Selskabets vedtægter.

Dirigent:

Selskabets bestyrelse havde, i henhold til Selskabets vedtægter, forud for generalforsamlingen udpeget advokat Mads Ilum til dirigent for generalforsamlingen.

Dirigenten oplyste, at 13.469.215 aktier og stemmer, svarende til 72,4% af Selskabets aktiekapital var lovligt repræsenteret på generalforsamlingen.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og dermed lovlig og beslutningsdygtig i henhold til Selskabets vedtægter og selskabsloven.

Ad dagsordenens pkt. 1:

1.1 Som følge af Saxo Bank A/S' nylige erhvervelse af aktiemajoriteten i Selskabet stillede dirigenten på vegne af bestyrelsen, i henhold til årsregnskabsloven § 15, forslag om ændring af Selskabets regnskabsår til kalenderåret, og dermed ændring af punkt 12.1 i Selskabets vedtægter til:

 
  "Selskabets regnskabsår løber fra 1. januar til 31. december."

 
  Som konsekvens af ændringen vil Selskabets regnskabsår 2010/2011 blive forlænget til den 31. december 2011 - og dermed udgøre 18 måneder.

 
Forslaget blev enstemmigt vedtaget.
   
1.2 Derudover stillede dirigenten på vegne af bestyrelsen forslag om ændring af pkt. 3.4 i Selskabets vedtægter, således at det fremgår, at Selskabets ejerbog føres af Computershare A/S.

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Selskabets reviderede vedtægter vil blive gjort tilgængelige på Selskabets hjemmeside.

- 0 -

Generalforsamlingen bemyndigede dirigenten til at anmelde det besluttede til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt foretage de ændringer i eller tilføjelser til nærværende protokollat, selskabets vedtægter og/eller anmeldelsen til Styrelsen, som Styrelsen måtte kræve for at registrere de vedtagne beslutninger.

- 0 -

Der var ikke yderligere forslag til behandling på generalforsamlingen.

Generalforsamlingen blev hævet.

26. juli 2011, som dirigent:

____________________________
Advokat Mads Ilum