Pandora flop samler private investorer

04.August 2011 at 16:24:28 CET

Den voldsomme nedjustering fra Pandora tiltrækker massiv privat opmærksomhed.
Euroinvestor rapporterer en forøgelse af internettrafikken med 25 procent.

Chokmeldingen fra Pandora og den efterfølgende nedtur på børsen bliver fulgt med stor interesse fra de private investorer. På investorportalen Euroinvestor har interessen for information om Pandora løftet besøgsantallet markant.

  • Trafikken til vores investorportal med aktiekurser og debat voksede tirsdag med 25 procent i forhold til sidste uge. Der er ingen tvivl om, at Pandora er en folkeaktie, og der er rigtig mange danskere, der vil opdatere sig på aktien,  siger Jeff Saul, adm. direktør i Euroinvestor.

Som følge af begivenheden omkring Pandora er bankernes analytikere kommet i skudlinien.  De private investorer er kritiske mod bankernes aktieanalytikere på baggrund af deres tidligere lovprisning af aktien. Før nedjusteringen havde næsten samtlige analytikere en købsanbefaling på Pandora.

  • Chokmeldingen fra Pandora giver et godt billede af, at analytikerne har svært ved at spå om fremtiden når det gælder nye selskaber på børsen. Sagen viser, at de private investorer fortsat skal være kritiske overfor anbefalinger og selv analysere selskaberne i dybden, siger Jeff Saul.

Private delte om fremtiden for Pandora

På Euroinvestors debatforum er der delte meninger om fremtiden for Pandora aktien.
En række investorer mener, at kursfaldet på ca. 70% er for voldsomt, og at aktien bør hente noget af det tabte tilbage. Andre private mener, at meldingen er et afgørende vendepunkt for selskabet og at der kan komme flere nedjusteringer.

Debatten kan følges på www.euroinvestor.dk

For yderligere information:
Kontakt  Jeff Saul, Adm. Direktør. Tlf: +45 20 20 10 32 , js@euroinvestor.com

Investorportalen Euroinvestor er Danmarks førende portal med debat, kursinformation og nyheder om finansmarkederne. Foruden Danmark driver selskabet investorportaler i Sverige, Norge, UK, Frankrig, Italien, Spanien og Holland. Euroinvestor blev stiftet i 1996 og selskabet blev i 2007 børsnoteret på NASDAQ OMX København.