Periodemeddelelse for perioden 1. juli - 30. september 2011 (18 måneders regnskab) for Euroinvestor.com A/S

10.November 2011 at 11:19:06 CET

Fondsbørsmeddelelse nr. 33/2011 
10. november 2011

Periodemeddelelse for perioden 1. juli - 30. september 2011 (18 måneders regnskab) for Euroinvestor.com A/S

Udviklingen i perioden 1. juli - 30. september 2011.
Offentliggørelse den 10. november 2011.


Yderligere fokus på tilfredse kunder og produktudvikling

Euroinvestor.com A/S har i kvartalet fokuseret på at styrke organisationen med henblik på at øge produktudviklingstempoet og kvaliteten af vores produkter. Begge dele med henblik på at få vores investorplatforme forberedt til de internationale vækstmuligheder som vi ser for selskabet.

I den forbindelse har vi øget medarbejderstaben og vi har gennemført flere brugerundersøgelser med henblik på at fokusere på de forbedringsinitiativer som vores brugere lægger mest vægt på. Som følge af dette forventer vi at introducere flere nye produktforbedringer i de kommende måneder, hvilket ventes at styrke Euroinvestor.com A/S position både i Danmark og internationalt.

Omsætningen er som allerede omtalt i de seneste to kvartalsmeddelelser påvirket af et let vigende annoncesalgsmarked og vi ser ingen tegn på, at denne tendens ændrer sig i det kommende kvartal.

Boliga ApS, der er 50,3% ejet af Euroinvestor.com A/S, udvikler sig tilfredsstillende.

Euroinvestor.com A/S vil fortsætte den planlagte accelererede produktudvikling og internationale ekspansion i uændret tempo i det kommende år på trods af de lidt vanskeligere markedsvilkår.

Som følge af dette justeres forventningerne for 18 måneders perioden, der løber frem til 31. december 2011 som følger:

- Omsætningsforventningerne ændres fra " En omsætning på ikke under DKK 55 mio." til "En omsætning på mellem DKK 50-55 mio."

- Forventningerne til resultat før skat ændres fra "et resultat før skat større end DKK 0 mio." til "et resultat før skat på omkring DKK 0 mio."


Omsætnings- og resultatforventningerne skal ses i lyset af, at selskabet ønsker at investere i vækst- og kvalitetsfremmende initiativer med henblik på at optimere værdiskabelsen for Euroinvestor.com A/S aktionærer i et to til tre års perspektiv.

Derudover hersker der en vis usikkerhed omkring den globale økonomiske situation, hvilket kan påvirke Euroinvestor.com A/S primære indtægtskilde, annonceindtægter, i negativ retning. Euroinvestor.com A/S væsentligste indtægtskilder er annonceindtægter og brugerbetalinger stammende fra produkter, der relaterer sig til de finansielle markeder. Begge disse indtægtskilder er følsomme overfor udviklingen i de globale og især europæiske konjunkturer og finansielle markeder.

For yderligere information
Euroinvestor.com A/S, Jeff Saul, CEO, js@euroinvestor.com, (+45) 20 20 10 32.

Om Euroinvestor.com A/S
Euroinvestor.com A/S er blandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor.com A/S ejer og driver investorportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor.com A/S 50,3 pct. af Boliga ApS, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Euroinvestor.com A/S er Danmarks største investorportal - se mere på: www.euroinvestor.dk.