Euroinvestor.com A/S lancerer ny portal www.EuroinvestorPrivat.dk

12.Januar 2012 at 08:00:00 CET

Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2012 

12. januar 2012


Euroinvestor.com A/S lancerer ny portal www.EuroinvestorPrivat.dk

Euroinvestor.com A/S lancerer ny portal indenfor privatøkonomi
Offentliggørelse den 12. januar 2012.


Ny privatøkonomiportal for privatpersoner  

Euroinvestor.com A/S lancerer i dag portalen www.EuroinvestorPrivat.dk Formålet med EuroinvestorPrivat.dk er at give brugerne bedre redskaber (artikler, værktøjer til at lave egne beregninger, statistik m.v.) til selv at disponere over deres midler og træffe kvalificerede beslutninger vedrørende deres privatøkonomi.

"Rigtig mange danskere ligger inde med store kontante beløb, der kan placeres bedre med større afkast til følge. Vi har konstateret, at der er et behov for information og serviceydelser til at hjælpe forbrugerne. Målet er at hjælpe brugerne i forhandlingerne med deres bank til at opnå bedre vilkår end det ellers ville være muligt at opnå for den enkelte bruger. Det er den rolle EuroinvestorPrivat.dk skal opfylde," siger CEO i Euroinvestor.com A/S, Jeff Saul.

EuroinvestorPrivat.dk repræsenterer en udbygning af EuroinvestorPension.dk, som hidtil har fokuseret på at give forbrugerne de bedst mulige informationer omkring pensionsvilkår.

I samme anledning øger Euroinvestor.com A/S sin ejerandel i EuroinvestorPrivat ApS fra 50,1% til 75,0%.

Euroinvestor.com A/S forventer, at lanceringen af EuroinvestorPrivat vil bidrage positivt til selskabets omsætning og indtjening i 2012 og i de efterfølgende år.

For yderligere informationer om EuroinvestorPrivat henvises til pressemeddelelse (Bilag 1) udsendt dags dato.


For yderligere information
Euroinvestor.com A/S, Jeff Saul, CEO, js@euroinvestor.com, (+45) 20 20 10 32.

Om Euroinvestor
Euroinvestor.com A/S er ifølge FDIM Danmarks største business og investorportal både hvad angår antal brugere (November 2011: 555.953) og antal sidevisninger (November 2011: 33.901.414).

Euroinvestor er desuden iblandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investor- og privatøkonomiportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,3 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Euroinvestor.com A/S er Danmarks største investorportal - se mere på: www.euroinvestor.dk.