Euroinvestor åbner ny portal for privatøkonomi

12.Januar 2012 at 10:51:12 CET

12. januar 2012

Euroinvestor åbner ny portal for privatøkonomi

EuroinvestorPrivat skal bidrage til at give forbrugerne de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi

Formålet med EuroinvestorPrivat.dk er at give brugerne bedre redskaber (artikler, værktøjer til at lave egne beregninger, statistik m.v.) til selv at disponere over deres midler og træffe kvalificerede beslutninger vedrørende deres privatøkonomi.

"Den seneste ændring af loven for pensionsbeskatning og begrænsningerne af indbetalingerne til pension har ført til øget efterspørgsel på produkter, der kan styrke den private økonomi med opsparing, pension og lån. Der er et stærkt behov for uvildig information på hele dette område, og derfor kommer vi på banen nu," siger Jeff Saul der er administrerende direktør i Euroinvestor A/S.

"Rigtig mange danskere ligger inde med store kontante beløb, der kan udnyttes bedre under de rigtige vilkår. Vi har konstateret, at der er et behov for information og serviceydelser til at hjælpe forbrugerne. Målet er at hjælpe brugerne i forhandlingerne med deres bank til at opnå bedre vilkår end det ellers ville være muligt at opnå for den enkelte bruger. Det er den rolle EuroinvestorPrivat.dk skal opfylde," siger Jeff Saul.

Han vurderer, at der årligt flyttes DKK 15-20 mia. i indlån mellem de danske banker. EuroinvestorPrivat.dk skal sikre, at forbrugeren og mindre og mellemstore virksomheder har det bedst mulige overblik, og får de bedst mulige vilkår, når de skal placere deres opsparing eller overskudslikviditet.

EuroinvestorPrivat.dk repræsenterer en udbygning af EuroinvestorPension.dk, som hidtil har fokuseret på at give forbrugerne de bedst mulige informationer omkring pensionsvilkår.

"Hensigten er at udbygge vores samarbejde med Ældre Sagen og Dansk Aktionærforening, så det dækker de relevante økonomiske serviceydelser og tjenester, der er interessante for deres medlemmer," siger Kenneth Bach-Nielsen, der er direktør i EuroinvestorPrivat.dk.

Overskuelighed og brugervenlighed er nøglebegreber for EuroinvestorPrivat.dk.

"Til at starte med fokuserer EuroinvestorPrivat på aftaleindlån og pensioner, men vi forventer at udvide værktøjskassen til andre områder, som kan hjælpe forbrugeren til at forbedre sin privatøkonomi" siger Kenneth Bach-Nielsen.

Ved aftaleindlån forstås, at brugeren binder et forud aftalt beløb i en aftalt periode, og at banken til gengæld garanterer en fast forrentning af beløbet i perioden.

Euroinvestor har tidligere arbejdet sammen med Ældre Sagen og Dansk Aktionærforening på hjemmesiden http://www.euroinvestorpension.dk/ Samarbejdet havde et nichefokus og udviklede redskaber til pensionsinvesteringer. EuroinvestorPrivat.dk vil sætte fokus på produkter, der har bredere interesse for medlemmerne af Ældre Sagen og Dansk Aktionærforening.

Dansk Aktionærforenings direktør Charlotte Lindholm udtaler: "Vi er store tilhængere af, at der er flere udbydere, som tilbyder gode produkter til private investorer og opsparere, og det vil vi gerne bakke op om."

Souschef i Kommunikationsafdelingen i Ældre Sagen Maria Luisa Højbjerg fortsætter: "Vores medlemmer er, som så mange andre, ofte i en svag forhandlingsposition i forhold til deres bank, så vi anser det for meget positivt, at EuroinvestorPrivat nu gør det nemmere for vores medlemmer at opnå bedre vilkår i banken."

Brugernes voksende fortrolighed med webbaserede tjenester har banet vejen for den nye portal. Nye regler og love har også haft betydning for udviklingen og lanceringen af portalen.

For yderligere information
EuroinvestorPrivat.dk, Kenneth Bach-Nielsen, direktør, KBN@Euroinvestorprivat.dk, 28 92 68 18

Euroinvestor.com A/S, Jeff Saul, CEO, js@euroinvestor.com, 20 20 10 32.

Om Euroinvestor
Euroinvestor.com A/S er ifølge FDIM Danmarks største business og investorportal både hvad angår antal brugere (November 555.953) og antal sidevisninger (November 33.901.414).

Euroinvestor er desuden iblandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investor- og privatøkonomiportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,3 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.