EuroInvestor lancerer socialt aktieværktøj

08.Februar 2012 at 15:51:04 CET

Aktieinvestorer får nu adgang til et nyt socialt investor værktøj. EuroInvestor Cockpit giver brugere mulighed for at dele investor information via sociale medier.

EuroInvestor har lanceret informationsværktøjet EuroInvestor Cockpit. Værktøjet giver brugeren mulighed for selv at sammensætte finansinformation og dele dette med andre investorer. Informationsværktøjet er dermed en version 2.0 af webbaseret finansinformation og en social platform.

Cockpit giver brugerne helt nye muligheder for at sammensætte alverdens investorinformation, og samtidig dele det på tværs af sociale medier.

- Det er den nye generation af investorværktøj til at følge kurser og analysere aktier, obligationer og valuta og dele dette vis sociale medier. Endvidere er investorværktøjet klart mere brugervenligt sammenlignet med andre tilgængelige investorværtøjer, siger Jeff Saul, Adm. Direktør i EuroInvestor.com

Private investorer i centrum

I Cockpit kan brugeren selv sammensætte skærmbilleder med den ønskede investor information. Værktøjet giver mulighed for at vælge nogle pre-definerede skærme, eller bygge skærmbilleder helt efter brugerens ønsker. Der er adgang til alverdens børsinformation, porteføljeinformation og nyheder fra hele verden via RSS feeds.
Brugere kan herefter dele skærmbilleder via email eller Facebook, og alle brugere kan samtidig følge med i hvilke informationer, der er mest populære blandt andre brugere.

- De private investorer har alle forskellige behov, og med Cockpit kan brugerne selv vælge hvilke informationer de vil følge. Dette er skarp kontrast til almindelige websites, hvor alle brugere må kigge på de samme sider, siger Jeff Saul.

EuroInvestor Cockpit lanceres globalt d. 8. februar og er gratis tilgængelig på webadressen: www.euroinvestor.dk/cockpit

For yderligere information:
Kontakt Jeff Saul, Adm. Direktør. Tlf: +45 2020 1032 ,
js@euroinvestor.com

Investorportalen Euroinvestor er Danmarks førende portal med debat, kursinformation og nyheder om finansmarkederne. Foruden Danmark driver selskabet investorportaler i Sverige, Norge, UK, Frankrig, Italien, Spanien og Holland. Euroinvestor blev stiftet i 1996 og selskabet blev i 2007 børsnoteret på NASDAQ OMX København. I Danmark har Euroinvestor mere end 500.000 unikke besøgende på månedsbasis.