Perioderegnskabsmeddelelse for 1. kvartal 2012 for Euroinvestor.com A/S

15.Maj 2012 at 08:00:00 CET

Fondsbørsmeddelelse nr. 6. 2012 
15. maj 2012

Perioderegnskabsmeddelelse for 1. kvartal 2012 for Euroinvestor.com A/S

Resume: God start på 2012 og uændrede resultatforventninger

Fuld fokus på lancering af nye produkter og international ekspansion

Euroinvestor har i 1. kvartal 2012 lanceret et rekordstort antal nye produkter og portaler. Disse omfatter lanceringen af det nye Euroinvestor.dk (nyt layout, forbedret funktionalitet, webshop med flere nye produkter og et mere brugervenligt Eurotrader udseende (Euroinvestors handelsplatform)), det nye Euroinvestor.com (henvendt til engelsksprogede brugere), det nye Forexinvestor.com (internationalt valutasite), EuroinvestorPrivat.dk (et site der skal hjælpe forbrugere og virksomheder til at opnå bedre økonomiske vilkår hos deres finansielle service leverandører) og sidst men ikke mindst Euroinvestor Cockpit. Euroinvestor Cockpit viser finansiel information og har et unikt look and feel, kan skræddersyes efter brugerens ønsker og kan nemt deles med andre brugere. Euroinvestor Cockpit ventes at styrke Euroinvestor's position på det internationale marked for finansielle informationer til private investorer. Euroinvestor Cockpit vandt den 26. april Danish Internet Awards 2012 i kategorien "Financial Services".

Webshoppen er lanceret i Danmark, og ventes at blive introduceret i flere lande i de kommende kvartaler. Euroinvestors handelsplatform "Eurotrader" er i år blevet udrullet i Norge og i England og vil ligeledes blive introduceret i nye geografier i de kommende kvartaler.

Investor Relations forretningen har udviklet sig tilfredsstillende i første kvartal, og Investor Relations løsninger baseret på Cockpit portalen ses at åbne for nye vækstmuligheder for denne del af Euroinvestor koncernen.

Ligesom i sidste halvdel af 2011 har vi fokuseret på at styrke organisationen med henblik på at øge produktudviklingstempoet og kvaliteten af vores produkter. Begge dele med henblik på at få vores investorplatforme klargjort til de internationale vækstmuligheder, som selskabet har.

Omsætningen har i kvartalet været på niveau med samme periode i 2011, mens resultatet, som forventet, er lidt lavere grundet det aggressive produktudviklings- og internationaliseringstempo.

Det danske annoncesalgsmarked vurderes, at have stabiliseret sig i forhold til den negative udvikling, der konstateredes i andet halvår af 2011.

Boliga ApS, der er 50,3 % ejet af Euroinvestor.com A/S, udvikler sig tilfredsstillende specielt set i lyset af det stillestående danske boligmarked. Boliga ApS lancerede i februar en ny portal ITvang.dk, der skal forøge gennemsigtigheden i tvangsauktionsmarkedet til fordel for både købere og panthavere. ITvang.dk har fået en meget positiv modtagelse i markedet, og ITvangs salgsresultater har været meget tilfredsstillende.

Forventninger til 2012

Udviklingen i første kvartal af 2012 giver ikke anledning til at ændre Euroinvestor.com A/S`s økonomiske mål for koncernen for året 2012. Disse er:

  • At koncernomsætningen vil udgøre mindst 25,0 mio. kr. mod 21,9 mio. kr. i kalenderåret 2011 svarende til en vækst på mindst 14 %.
  • At årets resultat efter skat og minoriteter kommer til at ligge omkring 0 kr. mod 15,2 mio. kr. i 2010/11. 2010/11 var et 18 måneders regnskab pga. omlægning af regnskabsåret. Resultatet for 2010/11 indeholdt en engangsindtægt på 14,4 mio. kr., som følge af genmåling af kapitalandele i Boliga ApS (som følge af ændret regnskabsmæssig klassificering).
  • Euroinvestor.com A/S vil fortsat have fokus på sine langsigtede vækstambitioner, hvilket indebærer, at fortsat internationalisering og et højt produktudviklingstempo vil have højere prioritet end de kortsigtede økonomiske resultater. Dog hersker der fortsat en vis usikkerhed omkring den globale økonomiske situation, hvilket kan påvirke Euroinvestor.com A/S`s primære indtægtskilder, annonceindtægter og brugerbetalinger stammende fra produkter, der relaterer sig til de financielle markeder, i negativ retning.

For yderligere information
Euroinvestor.com A/S, Jeff Saul, CEO, js@euroinvestor.com, (+45) 20 20 10 32.

Om Euroinvestor
Euroinvestor.com A/S er ifølge FDIM Danmarks største business og investorportal.

Euroinvestor er desuden iblandt Skandinaviens førende investorportaler. Euroinvestor ejer og driver investor- og privatøkonomiportaler i Danmark, Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien og England. Herudover ejer Euroinvestor 50,3 pct. af Boliga, som er Skandinaviens største uafhængige boligportal.

Euroinvestor er Danmarks største investorportal - se mere på: www.euroinvestor.dk.