EuroInvestor.com A/S: Boliga køber andel af iBoligen.dk

14.November 2013 at 13:53:49 CET

Euroinvestor.com A/S

Selskabsmeddelelse nr. 32/2013

Boliga køber andel af iBoligen.dk

Boliga ApS, der er et 100 procent ejet datterselskab af Euroinvestor.com A/S, har i dag indgået aftale om at erhverve 40 procent af anpartskapitalen i boliginspirations-sitet www.iBoligen.dk

Danmarks største boligportal, Boliga.dk, går nu ind på markedet for boliginspiration.

Det sker med det delvise opkøb af portalen iBoligen.dk, der samler og fremviser boligkataloger og lookbooks fra en lang række møbelproducenter, designvirksomheder, køkken- og badeksperter, og som på under et år har opbygget en brugerbase på over 40.000 besøgende hver måned.

Jens Alminde, administrerende direktør i Euroinvestor, som ejer Boliga, ser samarbejdet mellem iBoligen.dk og Boliga som et oplagt match.

"Med Boliga's køb af en ejerandel i iBoligen  signalerer vi, at online boligmarkedet er et vigtigt strategisk forretningsområde for Euroinvestor. De to selskaber komplementerer hinanden rigtig godt både på bruger og indholdssiden," udtaler Euroinvestors CEO, Jens Alminde.

iBoligen.dk's stifter, Søren Thornberg, forventer, at samarbejdet vil sætte fart på udviklingen af en lang række projekter, der skal gøre onlinemediet til det foretrukne sted at søge efter boliginspiration.

"Fremtiden for magasinerne ligger på nettet. Derfor er et af målene med dette samarbejde også at trække endnu flere brugere og producenter til iboligen.dk og med tiden gøre det til Skandinaviens største site for boliginspiration. I den sammenhæng er Boliga den perfekte samarbejdspartner, fordi sitet henvender sig til en stor gruppe af boliginteresserede danskere og samtidig er repræsenteret i både Sverige og Norge," siger han.

iBoligen.dk blev stiftet i i 2012 og indeholder over 300 boligkataloger, som forbrugere, indkøbere og andre professionelle kan bruge som inspiration, når hjemmet skal designes. Manden bag iBoligen.dk, Søren Thornberg, har tidligere stiftet Bolig Magasinet, som han solgte til Benjamin Media i 2001.

Overtagelsen ventes ikke at påvirke Euroinvestor A/S' resultat i 2013.

Euroinvestor A/S er Danmarks største investorportal og ejer Danmarks Danmarks største boligsite, Boliga.dk og Danmarks største tvangsauktionssite, itvang.dk.

For yderligere information: Jens Alminde, administrerende direktør, ja@euroinvestor.com, mobil 40 92 00 62.