Periodemeddelelse for 3. kvartal 2013 for Euroinvestor.com A/S

15.November 2013 at 13:28:23 CET

Euroinvestor.com A/S
Selskabsmeddelelse nr. 33/2013

Periodemeddelelse for Euroinvestor.com A/S
Periodemeddelelse for 3. kvartal 2013 for Euroinvestor.com A/S

Resume: Euroinvestor.com A/S forventer et marginalt bedre resultat for hele året 2013 på baggrund af en generel positiv udvikling for samtlige selskaber i koncernen. Forventningen er, at Euroinvestor.com A/S opnår en omsætning i niveauet på 32-33 mio. kr., og et resultat før skat i niveauet 5-6 mio. kr.

Euroinvestor.com A/S meddelte den 27. september 2013, jævnfør fondsbørsmeddelelse 31/2013, at Euroinvestor.com A/S opjusterede sine forventninger til omsætningen og årets resultat før skat. Siden den 27. september 2013 har udviklingen forsat vist sig at være positive, hvilket gør, at Euroinvestor.com A/S nu positivt justerer på forventningerne. 

Euroinvestor.com A/S opjusterer således forventningerne til omsætningen og årets resultat før skat og forventer:

En omsætning for 2013 i niveauet 32-33 mio. kr. mod hidtil udmeldte forventninger om en omsætning på 32 mio. kr.
Et resultat før skat for 2013 i niveauet 5-6 mio. kr. mod hidtil udmeldte forventninger om et resultat før skat på 5 mio. kr.

Baggrunden for opjusteringen skyldes blandt andet,

At vi generelt oplever en svag positiv tendens på det digitale annonce marked, hvilket har en positiv effekt for annonceomsætningen for såvel Euroinvestor.com A/S som Boliga Aps.

At Boliga ApS, som nu er et af Euroinvestor.com A/S 100 pct. ejet datterselskab, fortsætter sin positive tendens og særligt Boliga.ApS's nye selvsalgs koncept www.selvslag.dk vedbliver med at erobre markedsandele fra de traditionelle ejendomsmæglere.

At Itvang ApS, som nu er et af Euroinvestor.com A/S 100 pct. ejet datterselskab, holder ved den positive udvikling og vinder fortsat markedsandele på markedet for digitalt annoncerede tvangsauktioner.

For yderligere information:
Jens Alminde, administrerende direktør, 40 92 00 62, ja@euroinvestor.com.

Euroinvestor.com A/S er iblandt Danmarks førende online medievirksomheder og ejer og driver www.euroinvestor.dk samt investorportaler i seks europæiske lande.

Herudover ejer Euroinvestor.com A/S direkte eller indirekte:

  • 100 pct. af Boliga.dk, som er Danmarks største uafhængige boligportal.
  • 100 pct. af Itvang.dk som er den førende portal for annoncering af danske tvangsauktioner over fast ejendom
  • 40 pct. af iBoligen.dk, som er blandt de ledende boliginspirations-site i Danmark