Ændret koncernstruktur hos Euroinvestor.com A/S

10.Januar 2014 at 10:30:27 CET

Euroinvestor.com A/S
Selskabsmeddelelse nr. 1/2014

Ændret koncernstruktur hos Euroinvestor.com A/S

I forlængelse af selskabsmeddelelse af 2. september 2013, med meddelelse om overtagelsen af 49,9 % af ejerskabet i selskabet Itvang.dk ApS, og erhvervelse af 100 % ejerskab af Fælles Holding 2010 ApS og dermed i Boliga ApS, har bestyrelsen i Euroinvestor.com A/S besluttet at forenkle koncernstrukturen ved at foretage en række koncerninterne fusioner. 

Boliga ApS

Boliga ApS fusioneres således med de tre 100 % ejede datterselskaber Boliga Norge ApS, Boliga Sverige ApS og Itvang.dk ApS - med Boliga ApS som det fortsættende selskab. Umiddelbart inden fusionen har EuroInvestor.com A/S overdraget sine 49,9 % af kapitalen i Itvang.dk ApS til Boliga ApS.

Euroinvestor.com A/S

Samtidigt fusioneres Euroinvestor.com A/S med de 100% ejede datterselskaber Euroinvestorprivat ApS og Eurodev ApS - med Euroinvestor.com A/S som fortsættende selskab. Denne fusion agtes gennemført på basis af en bestyrelsesbeslutning i overensstemmelse med Selskabsloven §247 stk. 1.

Ifølge Selskabslovens §247 stk. 2 kan aktionærer, der ejer 5 pct. af selskabskapitalen, eller de kapitalejere, der ifølge vedtægterne kan forlange generalforsamlingen indkaldt, senest 2 uger efter Erhvervsstyrelsens offentliggørelse af modtagelsen af oplysninger om den påtænkte fusion, herunder en eventuel fusionsplan, skriftligt stille krav om, at beslutningen i det fortsættende kapitalselskab skal træffes af generalforsamlingen.

Efter fusionerne vil koncernen herefter alene bestå af Euroinvestor.com A/S, det 100 % ejede datterselskab Fælles Holding 2010 ApS og dette selskabs 100 % ejede datterselskab Boliga ApS.

Oplysninger om fusionerne forventes offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen dags dato.

Euroinvestor A/S er Danmarks største investorportal og ejer Danmarks Danmarks største boligsite, Boliga.dk og Danmarks største tvangsauktionssite, itvang.dk.

For yderligere information: Jens Alminde, administrerende direktør, ja@euroinvestor.com, mobil 40 92 00 62.