Euroinvestor.com A/S: Boliga indgår samarbejde med ABF

30.April 2014 at 08:00:00 CET

Fondsbørsmeddelelse:

Boliga indgår samarbejde med ABF

Boligportalen Boliga.dk, der er et fuldt ejet datterselskab af Euroinvestor.com A/S, har indgået et samarbejde med Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), der fremover vil tilbyde alle deres medlemmer en medlemsrabat på nyoprettede boligannoncer på Boliga Selvsalg (www.selvsalg.dk).

Foruden rabatten vil ABF's medlemmer, der tæller over 100.000 andelshavere, gratis få adgang til fremhævninger i Boligas søgelister, når de sælger deres boliger gennem Boliga Selvsalg.  

Boliga-partner Ricco Zuschlag ser et stort potentiale i samarbejdet, som yderligere skal styrke salget af andelsboliger og Boliga Selvsalg.

- Det er en helt unik mulighed for at skabe mere vækst på andelsboligområdet til gavn både for ABF's 100.000 medlemmer, for Boliga Selvsalg og for de 800.000 boligsøgende, der hver måned besøger Boliga.dk siger Ricco Zuschlag.

Aftalen giver ifølge ABF's direktør, Jan Hansen, ekstra værdi til medlemmerne.
- Det har længe været et stort ønske blandt medlemmerne at kunne styrke eksponeringen af deres ledige andelsboliger til en rimelig pris. Og med en så vigtig aktør på boligsalgsområdet, som Boliga Selvsalg, håber vi, at medlemmerne vil opleve det nye samarbejde som en gevinst, udtaler Jan Hansen.

Boliga Selvsalg blev lanceret for et år siden, og siden har mange tusinde danskere valgt selv at stå for salget af deres bolig.

Interessen for selvsalgs-konceptet er særligt stor i København, hvor 11 procent af de udbudte boliger i 2014 på Boliga.dk er oprettet via Boligas selvsalgsløsning, mens det på andelsboligmarkedet drejer sig om hele 26 procent.

Boliga.dk, herunder Boliga Selvsalg, er ejet af Danmarks største investorportal, Euroinvestor.com A/S, som også ejer landets største tvangsauktionsportal, itvang.dk, og 40 procent af boliginspirationssiden iboligen.dk.

For yderligere information:

Ricco Zuschlag, Boliga: 20 23 72 46
Jens Alminde, adm. direktør, Euroinvestor.com A/S: 40 92 00 62