Euroinvestor.com A/S køber UdenomBanken.dk og får ny administrerende direktør

24.Februar 2016 at 09:10:00 CET

Euroinvestor.com A/S

Selskabsmeddelelse nr. 13/2016

Køb af UdenomBanken.dk

Euroinvestor.com A/S har indgået aftale om at erhverve 100 % af aktiekapitalen i Reel Finans Pantebrevsselskab A/S pr. 1. marts 2016. Reel Finans Pantebrevsselskab A/S driver låneportalen UdenomBanken.dk, der formidler alternativ finansiering af fast ejendom samt forbrugslån m.v. til låneportalens brugere. UdenomBanken.dk har udviklet et avanceret kreditvurderings - og sagsbehandlingssystem, som giver hurtig sagsbehandling af høj kvalitet. UdenomBanken.dk er i dag en af de største formidlere af alternativ finansiering i Danmark.

"UdenomBanken.dk er et perfekt match til den videre digitale udvikling af Euroinvestor.com A/S' portefølje af portaler. UdenomBanken.dk udvider vores digitale boligrelaterede serviceydelser, og vi forbliver uafhængige af finansielle institutioner og realkreditselskaber" kommenterer adm. direktør for Euroinvestor.com A/S, Christian Seidelin. Reel Finans Pantebrevsselskab A/S forventes at bidrage positivt til koncernens resultat for 2016 og fremad. Handlen er betinget af Finanstilsynet godkendelse, som forventes inden udgangen af maj 2016.

Betaling af aktier

Købesummen for aktierne i Reel Finans Pantebrevsselskab A/S erlægges delvist som en kontant betaling og delvist med i alt kr. 2.150.000 aktier i Euroinvestor.com A/S, som erlægges senest 1. maj 2016. I forbindelse med erlæggelsen af aktierne foretager Euroinvestor.com A/S en rettet emission samt benytter egne aktier. Kursen på aktierne er fastsat til 15 kr. pr. aktie á 1 kr.

Ny administrerende direktør

Pr. 1. marts 2016 tiltræder Frederik Rovsing, medstifter og bestyrelsesformand for Reel Finans Pantebrevsselskab A/S, som ny administrerende direktør for Euroinvestor.com A/S, og den midlertidige adm. direktør Christian Seidelin fratræder. Frederik Rovsing er uddannet cand. polit og har bl.a. været med til at stifte itvang.dk, som i dag er ejet af Euroinvestor.com A/S.  

"Frederik er et fantastisk aktiv for Euroinvestor.com A/S. Frederik har en bred erfaring fra den digitale og finansielle verden, hvor han har vist en stor evne til at udvikle succesfulde, digitale forretninger. Derudover har Frederik tidligere været vicedirektør i Euroinvestor.com A/S og kender derfor vore medarbejdere og organisation særdeles godt", kommenterer adm. direktør Christian Seidelin.

Skift af bestyrelsesformand

I forbindelse med at Christian Seidelin fratræder som administrerende direktør, overgår han samtidig til at være bestyrelsesformand for Euroinvestor.com A/S. Ulrik Tofte Jensen overgår samtidigt fra at være bestyrelsesformand til bestyrelsesmedlem.

Fokus på vækst

Med købet af UdenomBanken.dk og ansættelse af Frederik Rovsing som administrerende direktør fortsætter Euroinvestor.com A/S det vækstspor, som har kendetegnet virksomheden siden 2013. Euroinvestor.com A/S forventer i 2016, at lancere flere onlinebaserede services målrettet den finansielle sektor samt ejendomsmarkedet i Danmark. "Euroinvestor.com A/S har med sin brede portefølje af portaler, bl.a. Euroinvestor.dk og Boliga.dk, en unik position for at udvikle nye innovative produkter, som efterspørges af portalernes brugere. Denne position vil vi blive ved med at udnytte og lancere nye produkter, som vi tidligere har gjort det med itvang.dk, selvsalg.dk og senest lejnu.dk", kommenterer adm. direktør Christian Seidelin.

For yderligere information kontakt:  

Adm. Direktør Christian Seidelin  - mobil 20 40 70 72