LEDELSESÆNDRING I EUROINVESTOR.COM A/S

01.Februar 2016 at 09:00:00 CET

Euroinvestor.com A/S
Selskabsmeddelelse nr. 3/2016

Adm. Direktør Jens Alminde har meddelt selskabets bestyrelse at han ønsker at fratræde sin stilling som adm. direktør i Euroinvestor.com A/S. Jens Alminde ønsker at hellige sig andre investeringer udover Euroinvestor.com A/S og fratrædelsen sker således med øjeblikkelig virkning. 

Selskabets bestyrelsesformand Christian Seidelin indsættes midlertidigt som adm. direktør indtil en ny person er fundet til posten. En proces, som allerede er i fuld gang. Samtidig overgår Christian Seidelin til at være menigt medlem af bestyrelsen, mens Ulrik Tofte Jensen bliver ny formand for bestyrelsen.

Christian Seidelin "vi har modtaget Jens' opsigelse med beklagelse, men har forståelse for Jens' ønsker om at beskæftige sig mere med andre investeringer, udover Euroinvestor. Jens har været instrumental i oparbejdelsen af det nuværende Euroinvestor.com A/S. Den bagved liggende stærke ejerkreds og jeg ser frem til at arbejde videre med Jens i selskabets bestyrelse".

Jens Alminde " det har været en spændende rejse og der er blevet eksekveret i henhold til den vedtagne plan. Jeg føler, at der er brug for andre kræfter til at udvikle selskabet videre herfra. Jeg takker selskabet og specielt medarbejderne for en fantastisk rejse og ser frem til at overgå til selskabets bestyrelse og følge samt bidrage til selskabets videre udvikling".

Euroinvestor.com A/S annoncerer som tidligere meddelt årsresultatet for 2015 den 30. marts 2015 og fastholder forventningerne til resultatet for året 2015.

For yderligere information: Kontakt Christian Seidelin, administrerende direktør, mobil 20407072.

EuroInvestor er Danmark største investorportal - se mere på: www.euroinvestor.com