Euroinvestor.com A/S sælger aktier i Victoria Properties A/S

29.December 2016 at 16:00:00 CET

Selskabsmeddelelse nr. 41/2016

Euroinvestor.com A/S har d.d. solgt sin andel i Victoria Properties A/S og ejer herefter 0 aktier i Victoria Properties A/S.

Salget sker for at Euroinvestor.com A/S i år 2017 vil kunne fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende online-forretninger. "Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties A/S for at kunne dedikere vores ressourcer 100% til Euroinvestor.com A/S' strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark", siger Frederik Rovsing, CEO, Euroinvestor.com A/S.

Salget af ejerandelen i Victoria Properties A/S medfører en mindre finansiel gevinst for Euroinvestor.com A/S, men det har ikke været afgørende for beslutningen, siger Frederik Rovsing: "År 2017 har været præget af flere strukturelle forandringer i Euroinvestor.com A/S. Vi har bl.a. frasolgt vores IR Solutions division, og vi vil i år 2017 gerne fokusere på vores nuværende kerneforretning fremfor at tilføre aktivitet til Victoria Properties A/S".

For yderligere information, kontakt venligst:

Frederik Rovsing, adm. direktør, Euroinvestor.com A/S

Telefon: 28 10 20 40

Mail: fr@euroinvestor.com