Euroinvestor.com A/S: Vil købe 27% af egne aktier

18.Januar 2018 at 16:31:00 CET

Euroinvestor.com A/S: Vil købe 27% af egne aktier

CVR.NR: 25078780

Selskabsmeddelelse nr. 4/2018


Euroinvestor.com A/S har d.d. indgået aftale om køb af 27% af aktiekapitalen i Selskabet fra Søren Alminde Holding ApS (ejet af Søren Alminde), JCA Holding ApS (ejet af Jens Alminde) og Peter Carrit Alminde og hans 100% ejede selskab Coping Management ApS. Ved en gennemførelse af aftalen vil Søren Alminde, Jens Alminde og Peter Alminde herefter ikke eje aktier i Euroinvestor.com A/S.

Den samlede transaktion omfatter 5.984.174 antal aktier á nominelt DKK 1,00 til kurs 6,9 samlet DKK 41.290.800,60. Finansieringen af transaktionen vil blandt andet ske i form af sælgerfinansiering og lån og salg af dele af aktieposten til 3. mand.

Den eneste betingelse for købet er, at bestyrelsen på den kommende ekstraordinære generalforsamling får bemyndigelse til at lade selskabet købe egne aktier. Bestyrelsen har i forbindelse med transaktionen fået tilkendegivelser om, at de større aktionærer i Selskabet vil stemme for denne bemyndigelse.

Gives som forventet den nævnte bemyndigelse, vil Søren Alminde og Jens Alminde udtræde af bestyrelsen i Euroinvestor.com A/S på den ekstraordinære generalforsamling. De to bestyrelsesposter vil ikke blive genbesat på den ekstraordinære generalforsamling.

CEO i Euroinvestor.com A/S, Frederik Rovsing, udtaler i forbindelse med den forventede transaktion: "Jens Alminde, Søren Alminde og Peter Alminde har ønsket at afhænde deres ejerandele for at fokusere på nye projekter, og så har vi fundet en løsning og en pris, som alle parter er tilfredse med." 

Spørgsmål vedrørende denne indkaldelse kan rettes til: Frederik Rovsing, på e-mail; fr@euroinvestor.com 

København, 18. januar 2018

Bestyrelsen