Euroinvestor.com A/S: Forløb af ekstraordinær generalforsamling 2018

09.Februar 2018 at 11:25:55 CET

Euroinvestor.com A/S

CVR nr. 25078780

("Selskabet")

Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2018

Generalforsamlingsprotokollat

Fredag den 9. februar 2018 kl. 10.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Selskabet på Selskabets adresse, Per Henrik Lings Alle 4, 5. sal, 2100 København Ø.

Dagsordenen for generalforsamlingen var følgende:

1. Bemyndigelse til køb af egne aktier

2. Bemyndigelse til registrering hos Erhvervsstyrelsen

Udpegning af dirigent

Selskabets bestyrelse havde, i henhold til Selskabets vedtægter, forud for generalforsamlingen udpeget advokat Rasmus Bundgaard som dirigent for generalforsamlingen.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og dermed lovlig og beslutningsdygtig i henhold til Selskabets vedtægter og selskabsloven. Nominelt kr. 14.193.737 af aktiekapitalen var repræsenteret, svarende til 64 % af Selskabets samlede kapital.

Ad 1       Bemyndigelse til køb af egne aktier

Bestyrelsen havde anmodet om generalforsamlingens bemyndigelse til at lade Selskabet købe egne aktier. Bemyndigelsen gives for en periode på 5 år at regne for datoen for generalforsamlingsgodkendelse. Der gives bemyndigelse til at erhverve egne aktier op til det punkt, hvor den nominelle værdi af Selskabets samlede beholdning af aktier udgør 35% af Selskabets nominelle aktiekapital. Selskabet må ikke erhverve egne aktier til under kurs pari, og Selskabet må højst betale en pris, der svarer til den senest noterede handelskurs på Nasdaq Copenhagen forud for handlens indgåelse tillagt 10%.

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Ad 2       Bemyndigelse til registrering hos Erhvervsstyrelsen

Bestyrelsen havde stillet forslag om, at dirigenten advokat Rasmus Bundgaard bemyndiges til - i det omfang selskabsloven kræver det - at optage de beslutninger, som træffes på generalforsamlingen i Selskabets vedtægter samt i den forbindelse anmelde det vedtagne til Erhvervsstyrelsen.

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

***

Der var ikke yderligere forslag til behandling på generalforsamlingen.

9. februar 2018, som dirigent

___________________________

Rasmus Bundgaard