Euroinvestor.com A/S hyrer Red Bull-chef

01.Marts 2018 at 13:10:29 CET

Euroinvestor.com A/S

CVR nr. 25078780 

("Selskabet")

Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2018

Stefan Holm Ahlqvist tiltræder d.d. som CFO i Euroinvestor.com A/S, hvor han vil indgå i koncerndirektionen som vicedirektør. Stefan Holm Ahlqvist er uddannet HD(R) og cand. merc. aud. og har mange års erfaring fra revisionsbranchen. De seneste 6 år har Stefan haft det finansielle ansvar for Red Bull i Danmark.

Ved samme lejlighed udtræder tidligere CFO Søren Scheibye af koncerndirektionen, således at denne alene udgøres af CEO Frederik Rovsing og CFO Stefan Holm Ahlqvist. Søren Scheibye fortsætter i koncernen med ansvaret for udvikling af forretningen og IT i UdenomBanken (Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S).

Frederik Rovsing, CEO for Euroinvesto.com, udtaler:

 "Med ansættelsen af Stefan Holm Almqvist får vi en usædvanligt dygtig CFO, som vi forventer vil styrke og udbygge koncernens økonomiske fundament. Det frigiver samtidig Søren Scheibye til at fokusere 100 procent på udviklingen af låneportalen Udenombanken.dk"

Om Euroinvestor.com A/S

Euroinvestor.com A/S er en uafhængig mediekoncern, der driver websites med fokus på aktie- og boligmarkedet samt formidling af boliglån.

Koncernens aktiviteter drives i tre 100% ejede datterselskaber:

  • Euroinvestor ApS
  • Boliga ApS
  • Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S

For yderligere information, kontakt venligst:

Frederik Rovsing, adm. direktør, Euroinvestor.com A/S

Telefon: 28 10 20 40

Mail: fr@euroinvestor.com