Boliga Gruppen A/S: får ny CEO

20.Februar 2019 at 13:00:00 CET

Selskabsmeddelelse nr. 2/2019

Boliga Gruppen A/S

CVR.nr. 25078780

 

Efter tre år som CEO for Boliga Gruppen A/S har Frederik Rovsing meddelt selskabets bestyrelse, at han ønsker at fratræde sin stilling.

Fratrædelsen sker med virkning fra d. 1. april 2019, hvor datterselskabet Boliga ApS' nuværende direktør, Laust Farver, overtager rollen som Boliga Gruppens CEO.

Boliga Gruppens bestyrelsesformand Christian Seidelin udtaler: "Frederik Rovsing har været en stor gevinst for virksomheden og har i de seneste tre år været med til at professionalisere Boliga Gruppen A/S, skærpe strategien med to succesfulde frasalg samt et køb af vores ejerandel i Boligeftersyn P/S. Frederik har leveret på alle parametre."

Boliga Gruppens kommende direktør, Laust Farver, har over en 10-årig periode været ansat i koncernen, senest som direktør for datterselskabet Boliga ApS, og har sideløbende arbejdet for Boliga Gruppens andet datterselskab, Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S, der driver låneportalen UdenomBanken.dk.

Det er således en direktør med et indgående kendskab til koncernen, der får ansvaret for at udvikle den.

Christian Seidelin udtaler: "Laust Farver har som direktør for Boliga ApS vist, at han har et fortræffeligt blik for forretningsudvikling, der matcher den vision, som Boliga Gruppen ønsker at føre ud i livet. Koncernens fokus forbliver på at udbygge positionen som det førende mediehus inden for ejendomsmarkedet, hvilket Laust Farver har den perfekte baggrund til at eksekvere."

I 2019 vil Boliga Gruppen A/S blandt andet investere i at gøre Boliga.dk og UdenomBanken.dk endnu mere brugervenlige samt lancere en række digitale produkter med henblik på at styrke portalernes positioner på henholdsvis ejendoms- og finansmarkedet. 

Om Boliga Gruppen A/S

Boliga Gruppen A/S er en uafhængig mediekoncern, der driver websites med fokus på boligmarkedet samt formidling af boliglån.

Koncernens primære aktiviteter drives fra datterselskaberne:

  • Boliga ApS
  • Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S


For yderligere information, kontakt venligst:
Boliga Gruppen A/S
Christian Seidelin, bestyrelsesformand
Telefon: +45 20407072