24.04.2017 08:00:00 CET

Nexstim Oyj nimittää Hanna Kotolan lakiasiainjohtajaksi

Yhtiötiedote, Helsinki, 24.4.2017 klo 9.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö") on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi hoitosovelluksissa (NBT®-laitteisto) ja diagnostiikkasovelluksissa (NBS-laitteisto). Yhtiö ilmoittaa, että Hanna Kotola on nimitetty Yhtiön lakiasiainjohtajaksi 1.6.2017 alkaen. Hanna Kotola toimii Nexstimin johtoryhmän jäsenenä ja työskentelee suoraan toimitusjohtaja Martin Jamiesonin alaisena.

Hanna Kotolalla on laaja kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä. Hän on toiminut aiemmin konsernin lakiasiainjohtajana, vanhempana lainopillisena neuvonantajana ja lainopillisena neuvonantajana Polar Electro Oy:llä, Digita Oy:llä ja Nokia Oyj:llä.

Nexstimin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Martin Jamieson kommentoi nimitystä seuraavasti: "Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Hanna Kotolan mukaan tiimiimme! Hänen laaja kokemuksensa lakiasioista on meille korvaamattoman tärkeä, kun jatkamme laajentumista markkinoille yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimusten kautta. Lisäksi tutkimme mahdollisuuksia lisätä NBT®-laitteistosta saatuja tuottoja Euroopassa. Lisätuotot perustuvat laitteiston CE-hyväksyttyyn käyttöön erityisesti aivohalvauspotilaiden hoidossa, mutta myös masennuksen ja kroonisen kivun hoidossa."

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, hallituksen pj ja toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai puhelimitse:

Nexstim                                                              +447715163942
Martin Jamieson, hallituksen pj. ja toimitusjohtaja martin.jamieson@nexstim.com
                                                                                                                                                      
UB Securities Oy (hyväksytty neuvonantaja) +358 (0)9 2538 0246

Citigate Dewe Rogerson                           +44 (0)207 2821066
Katja Stout                                        katja.stout@citigatedr.co.uk

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi hoitosovelluksissa (NBT®-laitteisto) ja diagnostiikkasovelluksissa (NBS-laitteisto). Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva järjestelmä liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten.

Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle navigoituun aivoterapiaan perustuvan laitteiston (Navigated Brain Therapy, NBT®), joka on CE-hyväksytty käytettäväksi aivohalvauksen, vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa. NBT®-laitteistosta on parhaillaan käynnissä vaiheen III kliininen lisätutkimus, E-FIT trial, johon osallistuu 60 potilasta. Tutkimus valmistuu arvion mukaan vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, minkä jälkeen Nexstim voi hakea markkinointilupaa FDA:lta huhtikuussa 2018. FDA:n markkinointiluvan myötä Nexstim voi aloittaa aivohalvauskuntoutukseen kehittämänsä NBT®-laitteiston markkinoinnin ja myynnin Yhdysvalloissa.

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com

Nexstim Oyj nimittää Hanna Kotolan lakiasiainjohtajaksi