25.03.2019 13:00:00 CET

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset valiokunnista ja osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa

Yhtiötiedote, Helsinki, 25.3.2019 klo 14.00

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset valiokunnista ja osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö"), neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi vakavan masennuksen hoidossa, ilmoittaa seuraavista yhtiön hallituksen 25.3.2019 tekemistä päätöksistä.
Hallitus valitsi seuraavat henkilöt yhtiön valiokuntiin:

Yhtiökokouksen tänään antamien valtuuksien ja yhtiökokouksen 26.3.2016 hyväksymän rajoitettujen osakeyksiköiden palkkio-ohjelman perusteella yhtiön hallitus on tänään päättänyt antaa yhteensä 5.759 uutta osaketta maksutta hallituksen neljälle jäsenelle. Ohjelmaan osallistuvat hallituksen jäsenistä Ken Charhut, Tomas Holmberg, Rohan Hoare ja Juliet Thompson. Ken Charhut, Rohan Hoare ja Juliet Thompson saavat jokainen 1.354 osaketta ja Tomas Holmberg saa 1.697 osaketta yhtiökokouksen 28.3.2018 määrittämän bruttopalkkion perusteella ansaintakaudella 2018-2019. Uudet osakkeet listataan arviolta 4.4.2019. Osakeannin jälkeen Yhtiön rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä on 3.259.505.

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Citigate Dewe Rogerson            
David Dible / Shabnam Bashir / Sylvie Berrebi
+44 (0)207 2822949 
david.dible@citigatedewerogerson.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa SmartFocus(TM) TMS -teknologian, joka on maailman johtava noninvasiivinen aivostimulaatiojärjestelmä vakavan masennuksen hoitoon. Yhtiön kehittämä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteisto on kehittynyt 3D-navigointijärjestelmä ja ainoa mukautettu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli Transcranial magnetic stimulation) perustuva menetelmä, joka mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin vakavan masennuksen hoidossa.

Nexstim on aloittanut NBT®-laitteiston markkinoinnin Yhdysvalloissa vakavan masennuksen hoidossa FDA:lta saadun markkinointi- ja jakeluluvan jälkeen. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim jatkaa kehittämänsä NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston markkinoinnin diagnostiikkasovelluksissa saman teknologian perusteella. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Hallituksen päätökset