26.03.2019 17:00:00 CET

Nexstim Oyj: Nexstim Oyj julkistaa esitteen 5,2 miljoonan euron merkintäoikeusannista ja julkistaa uutta tietoa aiempaan tulosennusteeseen liittyen

Yhtiötiedote, Helsinki, 26.3.2019 klo 18.00

Nexstim Oyj: Nexstim Oyj julkistaa esitteen 5,2 miljoonan euron merkintäoikeusannista ja julkistaa uutta tietoa aiempaan tulosennusteeseen liittyen
Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö"), neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi vakavan masennuksen hoidossa, viittaa aiemmin tänään julkaistuun yhtiötiedotteeseen liittyen noin 5,2 miljoonan euron suuruiseen merkintäoikeusantiin ("Osakeanti") sekä siihen liittyvään erityisten oikeuksien ("Antioikeudet") tarjoamiseen, jolla Yhtiö voi kerätä enintään noin 2,6 miljoonaa euroa.
Yhtiö on laatinut Osakeantiin liittyen esitteen, jonka Finanssivalvonta on hyväksynyt 26.3.2019. Yhtiön Hallitus on päättänyt julkaista esitteen 26.03.2019.
Suomenkielinen esite on saatavilla arviolta 26.3.2019 lähtien Nexstimin verkkosivustolla osoitteessa www.nexstim.com/investors/rights-issue-2019 ja Yhtiön rekisteröidyssä toimipaikassa osoitteessa Elimäenkatu 9 B, 00510 Helsinki. Lisäksi suomenkielinen esite on saatavilla Nasdaq Helsingin vastaanotossa osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki.
Epävirallinen englanninkielinen käännös esitteestä sisältäen ruotsinkielisen tiivistelmän tulevat olemaan saatavilla Nexstimin verkkosivustolla (http://www.nexstim.com/investors/rights-issue-2019) arviolta 26.3.2019.
Yhtiö julkistaa myös uutta tietoa liittyen vuosikertomuksen 2018 yhteydessä annettuun tulosennusteeseen.
Vuosikertomuksen 2018 julkistamisen yhteydessä Yhtiö on arvioinut, että sen terapialiiketoiminnan liikevaihto kasvaa kuluvalla tilikaudella. Tähän liittyen Yhtiö nyt julkistaa, että johdon arvion mukaan terapialiiketoiminnan liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli noin 211,1 tuhatta euroa ja 31.12.2018 päättyneellä tilikaudella noin 659,9 tuhatta euroa. Näitä johdon arvioita edellisiin tilikausiin liittyen ei ole tilintarkastettu.

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Citigate Dewe Rogerson            
David Dible / Shabnam Bashir / Sylvie Berrebi
+44 (0)207 2822949 
david.dible@citigatedewerogerson.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa SmartFocus(TM) TMS -teknologian, joka on maailman johtava noninvasiivinen aivostimulaatiojärjestelmä vakavan masennuksen hoitoon. Yhtiön kehittämä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteisto on kehittynyt 3D-navigointijärjestelmä ja ainoa mukautettu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli Transcranial magnetic stimulation) perustuva menetelmä, joka mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin vakavan masennuksen hoidossa.

Nexstim on aloittanut NBT®-laitteiston markkinoinnin Yhdysvalloissa vakavan masennuksen hoidossa FDA:lta saadun markkinointi- ja jakeluluvan jälkeen. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim jatkaa kehittämänsä NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston markkinoinnin diagnostiikkasovelluksissa saman teknologian perusteella. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Prospectus CA