01.04.2019 14:45:00 CET

Nexstim Oyj: Oikaisu 29.maaliskuuta 2019 kello 9.30 julkaistuun yhtiötiedotteeseen

Yhtiötiedote, Helsinki, 1.huhtikuuta 2019 klo 15.45   

Nexstim Oyj: Oikaisu 29.maaliskuuta 2019 kello 9.30 julkaistuun yhtiötiedotteeseen

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö") on neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan diagnostistisen ja hoitolaitteiston. Nexstim tekee oikaisun perjantaina 29.3.2019 klo 9.30 julkaistuun yhtiötiedotteeseen.

Yhtiötiedotteessa, joka koski Kanadan terveysviranomaiselta saatua lääkintälaitelisenssia, annettiin ymmärtää, että Nexstimin NBS ja NexSpeech® -laitteiston jakelusta Kanadassa vastaisi jakeluyritys. Nexstim oikaisee  tämän tiedon toteamalla, että jakeluyritys tulee vastaamaan Nexstimin NBT®-laitteen jakelusta. Yhtiön NBS ja Nexspeech® -laitteiston markkinoinnista, myynnistä ja jakelusta Kanadassa vastaa Nexstim.

Kanadan terveysviranomainen Health Canada myönsi  Nexstim NBS ja NexSpeech ® laitteistolle lääkintälaitelisenssin, joka mahdollistaa laitteiston myynnin ja markkinoinnin Kanadassa. Lisenssi on yhtiölle ensiarvoisen tärkeä kun se keskittyy myynnin kasvattamiseen Pohjois-Amerikan markkinalla.

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai puhelimitse:

Nexstim                                              
Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja
+44 771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (Certified Adviser) 
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Citigate Dewe Rogerson            
David Dible/Shabnam Bashir/ Sylvie Berrebi 
+44 (0)207 2822949
david.dible@citigatedewerogerson.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa SmartFocus(TM) TMS -teknologian, joka on maailman johtava noninvasiivinen aivostimulaatiojärjestelmä vakavan masennuksen hoitoon. Yhtiön kehittämä NBT® (Navigated Brain Therapy) -järjestelmä on kehittynyt 3D-navigointijärjestelmä ja ainoa mukautettu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli Transcranial magnetic stimulation) perustuva menetelmä, joka mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin vakavan masennuksen hoidossa.

Nexstim on aloittanut NBT®-järjestelmän markkinoinnin Yhdysvalloissa vakavan masennuksen hoidossa FDA:lta saadun markkinointi- ja jakeluluvan jälkeen. NBT®-järjestelmä on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim jatkaa kehittämänsä NBS (Navigated Brain Stimulation) -järjestelmän markkinointia diagnostiikkasovelluksissa saman teknologian perusteella. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-järjestelmä liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on verkkosivuilla www.nexstim.com.

Yhtiötiedote 1.4.2019