PRESSMEDDELANDE
3 november, 2016

Stillfront har utsett valberedning

Valberedning utsedd inför årsstämman 2017 i Stillfront Group AB (publ)

I enlighet med beslut vid årsstämman 2016 och de principer som beskrivs i beslutet, har en valberedning utsetts.

Valberedningen består av följande ledamöter:

             

Aktieägare som önskar ge förslag till Stillfront Groups valberedning kan göra så per brev till Stillfront Group AB (publ), Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm, eller per e-mail till sture.wikman@duroc.com. Notera att förslag måste mottagas av valberedningen senast den 1 februari 2017.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sten Wranne, CFO
Tel: 0705-851258
sten@stillfront.com

Om Stillfront

Stillfront är en oberoende utvecklare, förläggare och distributör av digitala spel - med visionen att bli en ledande indie-spelutvecklare och förläggare. Stillfront är verksamt genom fem näst intill självständiga dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Sverige och Storbritannien, Dorado Online Games på Malta och Simutronics i USA. Gruppens spel distribueras globalt, och har sina huvudmarknader i Sverige, Tyskland, USA och Sydamerika. För mer information, besök Stillfronts webbplats www.stillfront.com.

Utvalda Spel

Stillfronts portfölj inkluderar spel för en mängd plattformar. Unravel, utvecklat av Coldwood i samarbete med Electronic Arts, tilldelades på E3 och gamescom över 20 utmärkelser och lanserades i februari 2016. Supremacy 1914 och Call of War är krigsstrategispel utvecklade av Bytro Labs. ManagerZone är ett sportsmanagementspel som lanserades 2001. DragonRealms och GemStone IV är så kallade MUD-spel med en mycket lojal spelarbas. Lara Croft Relic Run(TM) är ett populärt mobilspel utvecklat av Simutronics.

Nasdaq First North kortnamn: SF
Certified Adviser: Avanza Bank, telefon 08-4094 2120

Denna information är sådan som Stillfront Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 3 november 2016 kl 09.00 CEST.